acasă  TI România  contact legaturi utile
 obiective Training  Buna Guvernare  Forum Buna Guvernare
Modulele programului:

 
"Buna Guvernare" este un program de training pentru personalul din administraţia publică al cărui obiectiv vizează creşterea capacităţii administrative şi rezistenţa instituţiilor publice la corupţie.
Luptati impotriva coruptiei

Abilitati manageriale si leadership în administratia publica
Abilitati manageriale si leadership în administratia publica


perioada:6 -12 august 2007
locatia: Hotel Palace - Statiunea VENUS


Fisa de inscriere (pdf)

Tematica:
  1. Integritate versus reputatie. Beneficiul integritatii – încredere. Beneficiul încrederii – influenta. Pilonii integritatii publice.
  2. Autoevaluare. Ascultarea activa si acordurile false. Profilul psihologic individual. Distorsiunea seriala. Influenta stereotipurilor asupra relatiilor de munca
  3. Construirea echipelor si managementul conflictului comunicational. Avantajele si dezavantajele echipelor. Criterii de performanta. Etapele de dezvoltare a echipelor si rolurile în cadrul echipei.
  4. Diferenta dintre management/ conducere si leadership. Atributele leadership-ului. Tehnici de management: îndrumare, asistare, încurajare, delegare. Mecanismul de luare a deciziei: sistemul D.E.C.I.D.E. si importanta rezultatelor.
Obiective:
  • diseminarea cunostintelor si a practicilor manageriale eficiente
  • îmbunatatirea abilitatilor si a competentelor de comunicare, planificare si organizare a activitatilor, luare a deciziilor, gestionare a conflictelor, motivare a personalului din subordine